Kortspillturneringer online

10 kortspill turneringer som er for for både unge og gamle (uten pengepremier):

 1. World Series of Poker (WSOP) Free Texas Hold’em – En årlig turnering som tilbys på flere online plattformer, inkludert mobilapper, hvor spillere kan konkurrere i Texas Hold’em uten inngangsavgift eller pengepremier.
 2. Bridge Base Online (BBO) Turneringer – BBO tilbyr jevnlig gratis turneringer i bridge for spillere i alle ferdighetsnivåer, uten pengepremier, men med muligheten til å konkurrere mot andre og forbedre ferdighetene sine.
 3. Magic: The Gathering Arena (MTG Arena) Turneringer – MTG Arena arrangerer regelmessige turneringer hvor spillere kan konkurrere i det populære kortspillet Magic: The Gathering uten pengepremier, men med muligheten til å tjene belønninger som kortpakker og in-game valuta.
 4. Hearthstone Fireside Gatherings – Lokale samlinger av Hearthstone-spillere som møtes for å konkurrere i uformelle turneringer uten pengepremier, men med muligheten til å vinne eksklusive in-game belønninger.
 5. Pokémon TCG League Challenges – Offisielle Pokémon Trading Card Game (TCG) League Challenges arrangeres jevnlig på lokale spillbutikker og samfunnssentre, hvor spillere kan konkurrere i turneringer uten pengepremier, men med muligheten til å tjene Pokémon-poeng og premier.
 6. Yu-Gi-Oh! Tournaments – Lokale og regionale Yu-Gi-Oh! turneringer arrangeres ofte av spillbutikker og samfunnssentre uten pengepremier, men med muligheten til å vinne offisielle Yu-Gi-Oh!-premier og belønninger.
 7. Bicycle® Playing Cards Events – Bicycle® arrangerer regelmessige online og lokale arrangementer hvor spillere kan konkurrere i ulike kortspill uten pengepremier, men med muligheten til å vinne eksklusive Bicycle®-produkter og premier.
 8. UNO Championship Series – Mattel arrangerer UNO Championship Series hvor spillere kan konkurrere i UNO-turneringer uten pengepremier, men med muligheten til å vinne UNO-relaterte premier og belønninger.
 9. Gwent Challenger Series – CD Projekt Red arrangerer Gwent Challenger Series, en turneringsserie for spillet Gwent: The Witcher Card Game uten pengepremier, men med muligheten til å vinne eksklusive Gwent-relaterte premier og belønninger.
 10. Star Realms Galactic Summit – White Wizard Games arrangerer Star Realms Galactic Summit, en turneringsserie for Star Realms-kortspillet uten pengepremier, men med muligheten til å vinne eksklusive Star Realms-premier og belønninger.

I tillegg finner man kortspill på nettsider som norskecasinoer.biz, her er det pengepremier, og disse spillene er kun for et voksent publikum.

Det er flere grunner til at disse kortspillturneringene ikke tilbyr pengepremier:

 1. Fokus på sportslig konkurranse: Mange av disse turneringene er mer fokusert på å fremme sportslig konkurranse og fellesskap blant spillere enn å tilby pengepremier. Det handler om å feire ferdigheter og prestasjoner innenfor det spesifikke spillet.
 2. Sponsorer og støtte: Noen av disse turneringene kan ha støtte fra sponsorer eller organisasjoner som er mer interessert i å fremme spillet og fellesskapet rundt det, i stedet for å tilby pengepremier.
 3. Etiske og juridiske hensyn: Noen spill kan ha restriksjoner eller lover som begrenser muligheten til å tilby pengepremier, spesielt når det gjelder mindreårige spillere. Dette gjelder spesielt hvis spillet er rettet mot et yngre publikum, som Pokémon TCG og UNO.
 4. Fair play og sportsånd: Ved å unngå pengepremier kan man også fremme en atmosfære av fair play og sportsånd, der deltakerne konkurrerer fordi de elsker spillet og ønsker å vise frem sine ferdigheter, heller enn å fokusere utelukkende på økonomisk gevinst.
 5. Ulike spilltradisjoner: I noen tilfeller kan det rett og slett være en del av spilltradisjonen å holde turneringer uten pengepremier. Dette gjelder spesielt for spill som sjakk og bridge, som har lange historier med å fremme sportslig konkurranse uten behov for pengepremier.

Samlet sett er fraværet av pengepremier i disse turneringene ofte en bevisst beslutning for å fremme andre verdier og målsettinger, som sportslig konkurranse, fellesskap og glede av spillet.