Lyst til å delta i WSOP? Lån uten sikkerhet kan oppfylle drømmen!

Poker er et kortspill med en popularitet som ikke ser ut til å ta slutt. Det er mange pokerspillere i Norge, både blant vanlige folk og kjendiser. Det finnes til og med de som klarer å leve av spillingen. Noe av det største en pokerspiller kan oppleve er verdensserien i poker, eller World Series of Poker (WSOP). Turneringen går årlig av stabelen i Las Vegas.

Main Event er den viktigste begivenheten under verdensserien. Her spilles det No Limit Texas hold’em, og inngangspengene lyder på $ 10 000.

Har du poker som lidenskap og ønsker å delta i WSOP, kreves det med andre ord penger til både reise, opphold og deltagelse. Et lån uten sikkerhet kan være løsningen. Går du inn på nettsidene til Matchbanker får du øyeblikkelig opp en liste over långivere på markedet akkurat nå. Dermed kan du sammenligne lånene og finne et som passer dine ønsker best.

Et lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet, eller forbrukslån som de også kalles, tilbys av mange långivere. Selv om lånevilkår, nedbetalingstid og gebyrer ofte bygger på det samme, så forekommer det visse forskjeller.

Aldersgrensen for å låne penger er 18 år, men noen långivere krever at du er 23 år eller til og med 25 år. Du må ha inntekt nok til å kunne tilbakebetale lånebeløpet ditt, men selve inntektskravet kan variere. Enkelte aktører låner ut maks 70 000 kr og andre låner ut så mye som 500 000 kr.

Det som er felles for dem alle er at du ikke får låne penger dersom du har en eller flere betalingsanmerkninger og at du blir gjenstand for en kredittvurdering før banken kommer med et tilbud. Denne vurderingen vil være avgjørende for om du får låne, hvor mye du får låne og hvilken rente du må betale.

Alt dette gjør det viktig å finne det riktige tilbudet, slik at du ikke betaler mer enn nødvendig.

Den viktige renten

Det du må betale for et lån kalles rente. Denne kommer i to utgaver. Den nominelle renten er helt enkelt lånets årlige rente. Den effektive renten består av flere elementer. Dette er den nominelle renten samt de gebyrer som blir lagt til lånet. Derfor er det denne renten som viser hva lånet vil koste deg. Det betyr at du normalt bør takke ja til det lånetilbudet med den laveste effektive rente.

Gebyrene som blir lagt til kalles for etableringsgebyr og termingebyr. Det første er et engangsgebyr og er det långiveren tar seg betalt for å opprette lånet i ditt navn og overføre pengene. Termingebyret er et administrasjonsgebyr som legges til dine månedlige avdrag.

Fordeler og ulemper med et lån uten sikkerhet

Å låne penger har sine fordeler og ulemper. Ulempen er selvsagt at dette ikke er gratis og du bør derfor ikke låne mer penger enn du klarer å betale tilbake. Den andre ulempen er at et lån uten sikkerhet kommer med litt høyere renter enn boliglån og andre lån der banken har sikkerhet for lånebeløpet.

Fordelen er at du får oppfylt noen behov, enten det er å delta på en pokerturnering eller noe helt annet. Siden det finnes mange tilbydere av lån, kan en rask sammenligning av disse sørge for at du ikke må betale mer i renter enn det som er nødvendig.