Kortspill uten kort

Kortspill kan være noe som er samlende og som gir en morsom stund sammen med venner. For å spille kort må man ha en kortstokk med 52 kort, eller tarot-kort. Man kan også spille kortspill med andre bilder og valører, slik som i Uno eller billedkortspill, som byttekort.

Men har man ikke en kortstokk kommer man ikke langt. Det tenker hvert fall mange. Men det finnes også mulighet for å spille kortspill online på nett.

Ulike sider for kortspill på internett

Det finnes utallige internettsider for online kortspill. Enten kan man spille alene eller mot andre som også spiller på nettsiden. Mangfoldet og mulighetene er store, og derfor er det bare å sette i gang å spille kortspill online.

1001spill

denne internettsiden finnes det mange kortspill for deg som vil spille kabal og enkle kortspill. Det som er kjekt med kortspill på internett er at man ikke trenger å være så nøye på reglene. Ser man at det går dårlig, kan man bare starte siden på nytt, og så begynne fra start. På nettsiden kan man velge mellom hjernetrim og kabalspill. Da får man prøvd seg og kanskje trent de små grå samtidig. Det er ingen pålogging på denne siden, så man trenger ingen konto for å spille kortspill online.

Spillespill

Spillespill er en kjempekul side for barn og unge som elsker å spille kortspill. Adressen til siden er spillespill.no og da kommer man til kortspill-siden ved å trykke på taggen kort nederst på siden. Her er det hundrevis av spill i forskjellige sjangre og det finnes også en tilegnet side for jenter. Siden er full av stilig grafikk og artige spill man kan spille alene eller mot andre. Å spille spill er noe alle liker, men det er ikke alltid man kan spille med venner i samme rom. Da er det alltid kjekt å ha online kortspill på datamaskinen.

PlayOK

En nettside med enkel grafikk og mangfoldige spill, også noen kortspill som blant annet hjerter og bridge. På internettsiden www.playok.com kan man spille med likesinnede og chatte enten ved å logge inn på en konto man har registrert eller som gjeste-spiller. Det enkle uttrykket er helt greit når man kan spille med så mange forskjellige mennesker over hele Europa.

Cardgames

Denne utenlandske nettsiden har det meste innen kortspill. Med et artig design kan man slappe av på sofaen med gode kortspill. Med det spesielle toppdomene .io i cardgames.io tyder på at det ligger under britisk kontroll eller er en nettside for data og internett-basert side. Cardgames har uansett en rekke artige spill for liten og stor, og med en gang man har valgt hvilket spill man vil spille, så er man i gang.

Zigiz

Dette er en internasjonal internettside hvor man enten kan spille for moro skyld eller med ekte penger. zigiz.com gir alle spillere muligheten til å registrere en konto slik at man kan vinne pengepremier. Er man spesialist i et favoritt-kortspill kan man kanskje tjene noen penger? Som sagt, her finner man kortspill man kan spille mot datamaskinen, multiplayer-spill og turneringer. Dersom man velger å stå utenfor, kan man spille for moroskyld. Det er i mange tilfeller like greit. I tillegg til kortspill, finner man brettspill og puslespill i alle sjangre. Av kortspill dreier det seg først og fremst om ulike typer kabaler. Men spiller man mot andre, er det om å gjøre å løse den først på tid. Man kan betale kreditter med PayPal eller vanlig kredittkort.

Dette var en liten oversikt over noen nettsider på internett hvor man kan spille kortspill med andre eller alene. Når man glemte kortstokken på ferieturen eller kortene rett og slett er borte, er det enkleste alternativet å spille online kortspill.