Refinansieringslån for å ha det litt gøy!

Livet har mange bekymringer, det vet vi jo. Man må tenke på regninger, innkjøp av mat, klær og andre nødvendigheter, før man i det hele tatt kan tenke på å ha det litt gøy, og f.eks. spille litt kort. For tenk på det, ingenting av det vi driver med her i livet kan vi ta med oss videre etter at vi er borte. Så på en måte er det greit å leve så godt man kan, innenfor rimelige grenser så klart. Så er det jo også sånn at de fleste av oss har lån, kanskje noen smålån her og der som tar litt mer penger fra kassa enn de burde. Sånn sett kan jo et refinansieringslån være på sin plass? Om ikke annet bare for å få samlet alle regningene på et sted så man slipper å betale renter fra flere ulike steder.

Om du velger å gjøre det er det samtidig fornuftig å få de beste tilbudene som er mulige for deg, så kanskje det å bruke en sammenligningsside som Loanscouter.com? Det er en side som du kan bruke til å sende inn en lånesøknad, for så å få tilbud fra forskjellige långivere på nett. Da kan du velge det tilbudet som passer deg best og som du føler har de beste vilkårene for din situasjon. Det behøver jo tross alt ikke å være så komplisert, samtidig som du ikke trenger å akseptere noen av lånetilbudene om du ikke liker dem. Det er ditt valg, men om det er snakk om refinansiering er det ikke en dårlig ide å gjøre. Bare det å slippe å betale renter flere forskjellige steder kan utgjøre en stor forskjell for din økonomiske hverdag, noe som gjør at du får penger tilgjengelig til andre ting.

Låneksempel (LoanScouter): Sambla – Eks. 150 000 kr over 7 år, eff. rente 13.82%, kostnad 79 029 kr, totalt 229 029 kr.

Du kan legge planer!

Og når man sparer penger, litt her og litt der, blir det plutselig rom til å legge noen planer, ha det litt gøy i livet eller på jobben og ikke bare tenke på regninger. Det stresset som mange opplever kommer jo på grunn av det å tenke på det finansielle i livet og ikke vite hvordan situasjonen blir fra måned til måned. Det å gi seg selv litt stabilitet og trygghet i hverdagen er viktigere enn mye annet man driver med, og da du får litt mer penger å «leke» med føler du deg bedre. Det betyr ikke at du skal kaste bort alt på dumme ting, men man må nødvendigvis slippe seg selv løs en gang i blant.

For saken er at med refinansiering så betaler man den samme summen når det kommer til lån, et er bare at man unngår rentene. Selv om man fortsatt må være forsiktig kan man kanskje tenke på å ta seg en ferie, komme seg bort litt så man får pustet ut. Det behøver ikke nødvendigvis å være en luksusreise til utlandet. Det er nok av flotte plasser her i Norge du sannsynligvis ikke har besøkt, og som ikke koster veldig mye penger å besøke.

Koster ikke å få tilbud hos Loanscouter.com

Ja, det stemmer jo det også. Som sagt, du må ikke akseptere et lånetilbud selv om du har søkt, og det koster ikke å søke heller. Det er noe du kan gjøre ut av nysgjerrighet mer enn noe annet. Bare det å vite hvordan alternativene dine ser ut er veldig hjelpsomt, og gir deg litt frihet og pusterom. Det er alltid viktig å låne til det du behøver og begrense deg på en måte. Så har du kontroll når det kommer til det å betale tilbake.

Men som sagt ovenfor, når du søker om å refinansiere et lån låner du bare nok til å betale alle andre lån tilbake, så du kun får en regning i måneden. Som du dermed kan spare penger på, og dra på ferie!