Tips til kortspill på Kongregate

Noen som har hørt om Kongregate?

Det er mange som elsker kortspill, men de fleste i dag vil heller spille dataspill. For kortspill er kanskje for den eldre generasjonen, og mange av de gamle kortspillene man spilte som barn har gått ut på dato. Man blir fort lei av de gamle kortspillene som man spilte hundrevis av ganger, og som ikke lenger gir den samme gleden som tidligere.

Da kan den online kortspill-plattformen Kongregate tilby en hel rekke nye og gamle spill i nytt design og utseende. Når man registrerer seg som bruker for man tilgang til en hel rekke nye kortspill, samt mange andre typer spill. Disse spillene kan man sitte og spille dag ut og dag inn uten å gå lei.

Kongregate har som formål å samle spill som er laget av utviklere verden over men som ikke har noen annen mulighet til å promotere spillene sine. Derfor virker også plattformen som et forum hvor utviklere og interessenter kan møtes for å videreutvikle sine ideer.

Kortspillene

På denne siden går kortspill under CCG, som er den engelske forkortelsen for samlekortspill. Dette er kortspill man vanligvis spiller ved å samle kort gjennom bytting eller kjøp. Her kan man logge inn ved hjelp av Facebook kontoen sin hvis man har en, eller registrere en helt ny bruker. Da er det bare å sette i gang å spille kortspill mot maskinen eller mot andre på nett.

Kortspillene man kan spille på Kongregate er:

*Card Hunter

*Chess Envolved Online

*Magic Quest TCG

*HD Xyth

*Lies of Astaroth

*Kingdoms CCG

*Vikings

*Age of Rivals

*Storm Wars

*Elements

*Mighty Party

*War of Omens

*Rise of Mythos

og mange flere.

Når man går inn på et spill velger man først hvilket rom man vil gå inn i. Det kan være rom egnet for engelsktalende, eller det kan være med spesielle folk man har spilt med før. I tillegg finnes det en chat hvor man kan dele erfaringer og prate med andre folk som liker de samme kortspillene som deg. Man kan også få en oversikt over hvem som har flest poeng denne dagen eller uken, slik at man vet hvem og hva man spiller mot. Det hele er en flott plattform for dem som elsker kortspill, men som ikke har tid eller mulighet til å samles for en runde kortspill. Man kan samle poeng, nå neste nivå, samle hjerter og bli venner med tusenvis av spillere online hver dag.

Det beste av alt med Kongregate, er at dersom man har utviklet et kortspill selv, så kan man legge det ut på Kongregate slik at de kan promotere kortspillet for deg. Da er det mye enklere å få blest rundt spillet man har utviklet, og kanskje få andre til å laste med kortspillet på sin egen mobil eller nettbrett. Kongregate er så populært at flere millioner spillere verden over er innom sidene og spiller spill hver måned. Over 100000 spill blir lastet ned hver måned. Siden oppstarten for over 10 år siden, har spill fra Kongregate blitt lastet ned over 100 millioner ganger.

Det er ingen tvil om at Kongregate kan tilby kortspill på en enkel og genial måte, uten at det koster en krone. Det kan være et godt tips dersom poden kjeder seg eller man vil ha en fartsfylt tid med sine venner på nettet. Kongregate er rett og slett konge for dem som elsker internett og kortspill.