Ta et avbrekk av og til

Med pust i bakken mener man ofte en hvil, et avbrekk, en pause, en kort blund, komme seg bort eller gjøre noe annet. Hverdagen kan bestå av en mye stress og jag etter å bli ferdig med arbeidsoppgavene, komme seg hjem og ordne middag, sende ungene på trening og hjelpe dem med lekser. Alt dette og kanskje mer til må gjøres før du kan sette deg sofaen en times tid før leggetid. Kanskje er det slik at man ikke passer på å ta seg nok pauser i løpet av dagen, la hjernen hvile og tenke på noe annet.

Hjerneforskning viser at mennesker får det mer problematisk under stadig stress. Ved å lære seg å koble helt ut kan man øke både kvaliteten på arbeidet samt, kanskje det viktigste av alt, kvaliteten på livet.

Ta det med ro innimellom…

Har du hørt om et sted hvor du kan slappe av med kortspill og andre spill? https://www.casino.com/no/ er et av disse nettstedene fullt av spill tilgjengelig både for å spille live og for å laste ned. Hver gang du spiller konkurrerer du mot maskinen og mot deg selv for å sette en ny rekord. Du kan hente mobiltelefonen når som helst, i pauser, i ro, på bussen eller på flyet, og forbedre resultatene og ferdighetene dine

.Når stresset øker kan det være deilig å koble helt av med en runde her! Ikke bare får man bare en liten hvil, men hjernen får tid til å forberede seg på kommende oppgaver!

Alle typer kabaler

På denne nettsiden finner man flere former for kabaler. Noen av kabalene fungerer slik at man skal lage rekker av så mange kort man klarer, og gjerne i rekkefølge. Andre varianter krever at man legger kortene i ulike mønstre, for eksempel annenhver sort og rød og enten i stigende eller synkende retning. Her er det noe for de fleste, og ferdighetsnivået ditt blir bedre desto mer du øver.

Det er ikke alltid man har tid til å samle en hel gjeng eller familien for kortspill med ekte kort. Det er derfor det er så genialt med kortspill på internett. Det er heller ingen som kommer til å hovere om du skulle tape, slik du risikerer på spillfestivaler. Her får du muligheten til å prøve igjen og igjen. Helt til sjefen roper etter deg, eller kjelen på komfyren koker over.

Du trodde kanskje kabal var for gamle damer på bosenteret, men der tar du feil. Kabal passer for mennesker i alle aldre, og kan være en fin måte å sortere tankene sine på. For selv om kabalen nesten går på autopilot jobber hjernen din fortsatt med de store oppgavene eller eksistensielle spørsmålene. Kanskje kan til og med kortspill hjelpe deg fram til en aha-opplevelse, en løsning på et problem, en ny idé, eller rett og slett bare koble av hjernevirksomheten for en stakket stund.

Så det er ikke lenger noe å frykte når man har kabalsiden for alle kortelskere i nettleseren. Det er veldig enkelt, og det er fullt av forskjellige kortspill hvor målet er å bli den beste. Få det høyeste resultatet eller den laveste tiden. Uansett hvor god du er spiller du ikke mot andre enn deg selv.