King.com et kortspillmekka

King.com er et opprinnelig tysk/engelsk nettsted som har satt seg fore å ha det beste tilbudet online når det gjelder spill, og en stor del av spillene er klassiske kortspill man kjenner fra en rekke andre steder. Man kjenner også stedet som royalgames.com, et skikkelig kongested for dem som elsker kortspill med andre ord.

For å spille på king.com bør man åpne en konto, noe som er gjort på 5 minutter. Så er det bare å sette i gang med de spillene man vil. Av kortspill er kabaler av alle forskjellige slag de vanligste, men med en liten tvist. Her kan man spille mot andre, for deretter samle opp ferdighetspoeng. Man kan også spille for penger, dersom man setter inn en liten sum. Likevel kan man ikke kalle nettsiden for et kasino. De andre spillene er ikke ferdighetsbasert, og der kan man ikke spille mot penger. I de spillene kan man i stedet spille mot edelstener og juveler. Etter som man bygger seg opp juveler, vil man kunne komme videre i den virtuelle verden.

Hvorfor spille på King.com

Det er mange grunner til å spille kortspill på king.com. For det første er denne vidunderlige plassen åpen 24 timer i døgnet, og higer man etter å spille kortspill, så trenger man ikke vente på at en eller annen kompis får ut fingeren.

For det andre er oppsettet helt fantastisk. I fargerike omgivelser kan man scrolle rundt på siden, og oppleve nye steder og nye spill. I tillegg kan man bli kjent med nye mennesker, selv om de bare er der i denne drømmeaktige verden. For det er mange tusen brukere pålogget til en hver tid, og disse og andre kan man spille mot i spill som de har startet. Det betyr dermed at man ikke spiller direkte mot dem, men mot et spill som de har spilt. Etter en stund vil man finne ut om man har vunnet eller tapt.

Nettstedet har faktisk over 300 millioner aktive bruker innom hver måned. Det betyr at de over 200 spillene som man finner på nettstedet er super-populære spill.

Kategorien kortspill

King.com har selvfølgelig en egen underkategori kalt kortspill. Her kan man velge mellom 23 forskjellige kortspill man kan spille for seg selv eller mot en motstander. Kortspill som kan nevnes er:

  • King of Spades
  • Briscola King
  • Boom Solitaire
  • GoGo21
  • Ace Solitaire
  • Ali Baba
  • Spider King
  • Freecell

Alle kortspillene har sin egen vri og man må være hurtig og smart for å få kabalene til å gå opp eller vinne spillet. Noen vinner man på kun ved å legge kortene helt perfekt, mens andre kan man gjøre en feil eller to. Det viktigste er å ikke gå ut på tid eller bomme totalt på leggene sine.

Hvem passer King.com for

Nettsiden passer for alle store og små barn, fordi det er mange morsomme figurer og spill som passer til dem. Men for at man skal kunne spille for penger, må man ha fylt 18 år. I noen land er aldersgrensen flyttet opp til 21 år. Det er fordi det ikke er noen grenser for hvor mye man kan sette inn og spille for. Enkelte spill og turneringer har store pengepremier og derfor blir mange fristet til å prøve lykken.

Man trenger likevel ikke å registrere en konto for å sette inn penger. For det er den ekte gleden av å spille kortspill som er det viktigste. Og det finner man om man åpner en konto på king.com. King.com er der for deg til alle døgnets tider, uansett tid på året. Selv på julaften kan man spille kortspill på king.com.